Fitness & Bodybuilding recepten

Flexibele vriendelijke recepten voor Fitness & Bodybuilding

Niemand die helder nadenkt houdt ervan om droge rijst, kip en broccoli uit een tupperware bakje eten elke dag. Het maakt het simpel om de macro’s te en calorieën te behalen, maar ik zie het niet als een noodzakelijke manier om met eten om te gaan. Ik kan mij niet voorstellen dat je dat de rest van je leven wilt blijven doen.

Ik probeer altijd recepten te vinden die niet te veel tijd kosten of die je makkelijk kunt mealpreppen, want als je werkt wil je op een doordeweekse dag niet nog eens 2 uur in de keuken staan. Ik ben ook geen fan van recepten waarbij je een ingrediëntenlijst hebt waarvoor je heel “middle-earth”af moet reizen.

De meeste recepten zijn eiwitrijk en relatief laag in koolhydraten. Waarom laag in koolhydraten? Omdat het altijd een eitje is om extra koolhydraten aan een maaltijd toe te voegen als je ze nodig hebt. Zo kun je de recepten afstemmen op je eigen voorkeur.

Meer recepten vind je op Bell Coaching.

wintersalade

Wintersalade

Deze lekkere en rijke wintersalade is voor mensen die denken dat ze niet van salades houden. 505 Kcal, 13 gr. koolhydraten, 37 gram vet, 22 gram eiwit
Read More
fitness recept: pittige-kip-ballen

Pittige kip ballen

Eiwitrijk, pittig en een mooi alternatief voor gewoon gehakt. Mealprep en combineer met groente. De voedingswaarde is per 4 balletjes. 264 Kcal, 17 gram vet, 6 gram koolhydraten, 21 gram eiwit
Read More
eiwitrijke-power-pitas

Eiwitrijke Power Pita’s

Deze eiwitrijke gezonde pita's kun je gemakkelijk voorbereiden, meenemen of bewaren voor later. (kcal 501, koolhydraten 41,2 vet 16,7 eiwit 42) Check de video!
Read More